Wednesday, November 14, 2012

4:29 PM - 1 comment

Semoga Roh Kembar Dicucuri Rahmat..



Setiap yang hidup pasti akan mati
cuma masa dan keadaanya di tentukan oleh Allah s.w.t
tuhan yg maha mengetahui segala yang terjadi.
sebak..
bukan apa sebab baby lagi..
kembar diserang penyakit " toksin dalam darahnya"
Doktor pun x dpt mengubati pesakit..malah doktor
sendiri pun pelik dan hairan bagaiman kembar boleh dijangkiti penyakit ini
x silap aku time puasa B cter kembar sudah di masukkan ke hospital
di sebabkan ada toksin dlm drhnya..
kesian jgk..kecik2 lagi..bby lak tuh dh sakit..
pastu b cerita dia kena penyakit darah tinggi dan kena dialysis buah pinggang
uishhh takutnyaa...bby lg..org tua yg kena cuci drh pun apatah lagi 
sedihhnya dengar...
Namun aku tahu disebalik kejadian ini mesti ada hikmahnya..
mesti ada sebab peristiwa ini terjadi
maybe ini dugaan untuk kita semuaa..
tapi sedih sngt sebab bby kembar nie sgt comel
x sempat aku nk cubit2 main2 ngn diaa
tp apa kan daya
dia telah pergi menghdp ilahi..
aku hanya mampu doakan semoga roh kembar dicucuri rahmatmu Ya Allah..


ini lah wajah kembar..sgt comelkan..:-)
marilah kita sama2 doakannya..
Al-Fatihah buat arwah kembar..


1 comments:

beb....baby ni? siryesly? sape ni? ko xpnah story pun? sedihhnyaa :(