Wednesday, January 30, 2013

1:30 AM - 11 comments

Kedai Kasut Al-Ikhsan

Hari Sabtu...26 Januari 2013..

Kira-kira jam 5.oo petang..aku dan mak aku..kakak aku..bapak aku and adik lelaki aku...hehe sengal jap..kita orang lepas jer balik dari kenduri kawan kakak aku nie..pergi laa jalan-jalan..pergi GIANT di KT..pergh..Ya salim..salinaaa..salim bi lanaaa...ramai gler orang...apalaa ramai sgt org kat cniee..owhh org dh gaji rupanyaa patutlah ramai bebenor orangnyaa...sampai nak parking pun penuh aihh...puas bapak aku ronda-ronda satu GIANT tu..nk pergi MYDIN..erkk jangan harap laaa..lagi 2x ganda..berguni-guni orang...hehee..punyaa la ramai org..alaa maklumlah..kat bandar terengganu dua tempat nie laaa paling ramai org datang kalau time hujung minggu cam niehh....

Ermm setelah beberapa kali pusing..bapak aku pun choowww laaa dh tak larat nak tunggu..payah gler nak dapat parking..then pergi kedai kasut al-ikhsan jer kat Kuala Terengganu...so sementara dorang duk usha-usha kasut aku sempat ag posing...hahaha bosanggg wehh...xder kerja jap...



ini laa saya dan kakak saya...kakak saya single lagi..kalau nak sila isi borang cepat erk..hehehe..
mampuss aku kalau dia taw nie..hahahaa


Ermm kekeliruan nak pilih yang mana satu erk...??? Agak-agak uallss maner yg cntik..?? knan ker kiri...??
tapi....bukan aku nak beli tp my mom..aku...?? erkk tibaii jer mak aku punyaa niee hahahhaa...


nie my mama and lovely mom...saya sayang mak saya...:)



nie laa Farhanna Adnan tuh...sapa kenal...?? angkat bulu kaki...ngeh..negh...huhuhu (sapa berjaya wat aku upah gula2 seposen)..haahahaha..



yg nie x sempat edit...time nak ambik pic niee segan2 lak coz salesgirls tuh tengok2 jer...
aku pun dengan selamber jer suruh kakak aku ambikkan..

"ambik jer laaa orang tgk nak malu wat apa bukan xder idung pun..hehe"



time nie mak aku tngah pilih..tak tahu nak pilih yang mana satu..bila berkenan yg tu lak xdokk size...
so toraiii yang lain pulak...
aku lak dok sibuk posing2...huhuhu...
lalalalalalala....




11 comments:

Yang kiri dan yang kanan, both cantik. yang depan ni (tukang menaip) laaagi cantik :p

amboii, kemahin hahhh shopping! enjoy your life, dear :)

BW here!

hamboii na....ken main soping. beli tuk aq sekali ea :)

hehe...alaaa syg xder saizz huhu...x beli pun..huhu...

x shopping pun..cuci mata jer hehehe....

hahaha tu laa...bru 1st time keluar sejak balik bercuti sem niee kalau x terperap laa aku kat umah...hehehe....

Fulamak....siap pi shopping satu family laei....den nak kirim kepok losong jerk....ahakz

boleh2 hehehe nk berapa banyaaakkk..huhuhu...

Nak 2kg....1kg goreng....1kg rebus.....waka...waka.....ahakz...gurau jerk.....