Saturday, November 2, 2013

11:38 PM - No comments

Kami Dah GraD...!!!



Alhamdulillah..Syukur Ke hadrat Ilahi denagan limpah dan kurniaannnya..
aku dan kawan seperjuanganku telah menamatkan pelajaran kami di 
UNIVERSITI PUTRA MALAYSIA
dalam Jurusan 
"PEMBANGUNAN SUMBER MANUSIA"
setelah 3 tahun mengejar bas setiap kali pergi dan pulang dari kelass..kihkih..:P
 mengharungi panas terik mentari,
guruh dan petir untuk pergi ke kelas..
akhirnyaa kami semua berjayaa....!!!

Terimaa Kasih ini juga ditujukan buat "Mama dan Abahku"
yang dicintai...kerana telah bersusah payah bekerjaa keras 
untuk membesarkan anakandamu yang degil ini...!!! hehe
"Nana mintak maaf sebab tak dapat bagi keputusan 1st class tapi nana dah cuba yang sebaikmungkin untuk mendapatkannya walaupun hanya kekurangan beberapa point je lg.."
tidak mengapaa mugkin rezeki tidak menyebelahi diriku..

Buat sahabat2 ku..
Mizaa, Nanasan, Moshi, Tyqa and Niah,
terima kasih kerana melayan perangai aku yg gila2 niee..
seriuss rinduu kat korang..
nak2 time pergi food court sme2, makan aiskrim,
berkaroke, men bowling,
hehe itu semuaa kenangan yang amat berharga buat aku..
semoga persahabatan kita kekal selamanya..
" u allss Kwen jgn lupee jemput erkkk...!!! hehe

haa..??
nak tengok gmbrr..?? heheh
jap erkk..
internet x mencukupi untuk sya mengupload gmbr2 saya konvo..
tunggu yaa...hehe
hope u allss dapat bersabar...hehe 
key laa kita tido dulu nti kita sambung yup..:)