Wednesday, November 14, 2012

5:01 PM - No comments

Pasar Malam

Hari nie nak cerita mengenai makanan kegemaran aku
kalau pergi PASAR MALAM
actually...
Aku suka pergi pasar malam nie sebab of cos laa as a student harga
barang-barang@ makanan yang dijual berpatutan..
so ok laa katakan..hehehe
lagi pun dh jemuu jer asyik makan dekat "FOOD COURT UPM" jerr
sekali sekala tukar selera laa ckit hehee...

kalau pergi pasar malam perkara yg wajib aku beli ialah...teng teng....hheehhee


                 
JAGUNG PANGANG @REBUS..
tp mostly aku sukaa rebus cikit kot hehehe...


SPRING POTATO...


RANGKA AYAM


TAU FU FAH




CHAR KUEH TEOW



uishhh nyum2 sedappnyaa...
Haaa nak kata aku laa tu erkk..."Kuatnya kau melantak..." hehehe
aku taw dh hehehe...
Opsss sorry ckit...tp ikot bajet laa beb...
x semuaa aku beli...
kalau aku dh mkan nasi tgh hari aku x beli dh char kueh teow nie...
tgk pada mood jgk laa kot nak makan apaa
tp nie laa diantra menu2 yg selalu aku beli lau p pasar malam...hehehe


nie lak minuman fav aku lau p pasar malam jommmm cek de outtt...!!! hehehe :p


AIR TEBU


AIR SOYA



AIR LIMAU ASAM BOY

perghhh sedappp....kecur air liur beb...
hilang dahagaa setelah pusing2 satu pasar malam niee hahahaa....

4:29 PM - 1 comment

Semoga Roh Kembar Dicucuri Rahmat..



Setiap yang hidup pasti akan mati
cuma masa dan keadaanya di tentukan oleh Allah s.w.t
tuhan yg maha mengetahui segala yang terjadi.
sebak..
bukan apa sebab baby lagi..
kembar diserang penyakit " toksin dalam darahnya"
Doktor pun x dpt mengubati pesakit..malah doktor
sendiri pun pelik dan hairan bagaiman kembar boleh dijangkiti penyakit ini
x silap aku time puasa B cter kembar sudah di masukkan ke hospital
di sebabkan ada toksin dlm drhnya..
kesian jgk..kecik2 lagi..bby lak tuh dh sakit..
pastu b cerita dia kena penyakit darah tinggi dan kena dialysis buah pinggang
uishhh takutnyaa...bby lg..org tua yg kena cuci drh pun apatah lagi 
sedihhnya dengar...
Namun aku tahu disebalik kejadian ini mesti ada hikmahnya..
mesti ada sebab peristiwa ini terjadi
maybe ini dugaan untuk kita semuaa..
tapi sedih sngt sebab bby kembar nie sgt comel
x sempat aku nk cubit2 main2 ngn diaa
tp apa kan daya
dia telah pergi menghdp ilahi..
aku hanya mampu doakan semoga roh kembar dicucuri rahmatmu Ya Allah..


ini lah wajah kembar..sgt comelkan..:-)
marilah kita sama2 doakannya..
Al-Fatihah buat arwah kembar..