Wednesday, February 6, 2013

12:23 AM - 2 comments

Melukis Guna Air Nescafe dan Lilin..

Assalamualaikum dan Selamat Malam....
Nie ada aku nak tunjuk and cerita ckit laa 
pasal seorg guRlzz nie...
Nama dia Hong Yi, 28 dari Shanghai dia merupakan 
seorang pelukis yang melukis dan mendapat ilham dari lagu Jay Chou, "Secret" untuk menghasilkan lukisan dari air nescafe  yang kreatif ini..

jom layan gmbr bagaimana Hong Yi melukis guna 
air nescafe jer ....Zazzssss







nie awekss tu... cantikkan..hehe



Haa...apa macam..?? cantik kan kreatif giler..agak2 berapa kilo nescafelah dia guna untuk wat sebuah lukisan nie...

Sekarang jummm lihat bagaimana lak dia wat lukisan pakai lilin jer....









U allss....cntik kn perghhh cayaalaa..aku nak lukis cm niee..?? 
erkk x retii laa den nti jadi muka teddy bear jee...hahahhaa

Jumm U allss..kita layan video dia baru taw cam ner nak lukis hehe...

Video Melukis Menggunakan Air Nescafe


Video Melukis Menggunakan Lilin





Mood : asal nak upload gmbr jer line internet ada tnda nie..!
~~saboww jer laaa...~~


sumber : Youtube yg bg..hehehe :)

2 comments:

Hey, nice and simple blog you have :)
feel free to visit mine
http://klmnopqurratuaini.blogspot.com/

okey i will add you..thanks my dear..:)