Friday, December 13, 2013

5:03 PM - No comments

Photo Konvokesyen UPM ke-37



Me with My Mama and Abah and adik lelakiku...

Terima Kasih.. mama abah sudi datang dan drive dari Terengganu ke UPM, Serdang,
 Sampai kena bangun kul 5.00 pagi wokkk gara2 bapak den x tahu jalan nk ke UPM tu dari rumah mak cik aku kat Perlabuhan Klang...mjur ada pak cik aku bawakkan..Samapi UPM 6.00 pagi..hehe awal x u allss...?? bertapa "EXCITED" nyaa anak dia nak konvo hehe....



Nie test power camera man dulu sementara menunggu yang lain tibaa...

Sapa yang xder lagi erk...?? Oh..Niah and Miza...

Cepatlaaa u alsss...tak sabor nak berposing-posing bagai nie....



Masih menunggu cik Miza..so gambar berlimaa jer laa yang ada hehee...
part nie photographer berbaring di bawah..kami di atas...hahahaha....
Ampun yaa Mizaa..Kita orang ambik dulu...
Niahhh...awat hang tutup mataa....huhu....



Photograper siap p beli belon2 lagi untuk mencantikkan gambar kami semuaa u allllss...hehe
untungkan...hehe suke2..thank "Syafiq" aka Photographer den time tuh...



Part yang paling mencabar sekali apabilaa hendak mengambil gambar di sini...Haaa nak tahu mengapaa...?? nama pun atas jalan..of coz laa u allss...
kereta duk lalu lalang kat citu...ada satu kereta myvi niee...cam sajaaa jer lakk duk ulang alik kat bukit kosas nie...adeh....sbor jer laa..penat bangun duduk...
at least dapat jugaa photographer ambik pic kami..hehe :)



Time niee semuaa kena tunduk sebab...??
Nak bagi nampak lambang UPM tu..hehe...
(cam nenek-nenek si bongkok tuaaa...)




hahaha...nak tergelak sebab ada prop bungaa moshi photographer ckap x pyah ambik sebab tak sesuai..so terpaksa diletakkan di tepi...ditengah2 padang yang panass....
(Cair make mak nooookkk)



Okey masa nie baru miza sampai setelah sejam kami bergambar...fuhhh akhirnyaa dapat juga kami bergambar berenam..Yeahhhhaaa........!!!!!
"KAMI DAH GRAD"....!!!!



nie merupakan salah satu cover album cd..Tengok..betapa bagusnyaa photgrapher aku..sanggup berhempas pulas siap ada CD lagi u allss....bestkan..hehehe
Actually photographer nie dak opis aku..kebetulan dia ada kemera DSLR..So kami pun share2 lah berenam untuk  ambik gambar nie...sebab confrm laaa semuaa nak bergambarkan...huhu....okey untuk sapa2 yang nak ambik gmbar untuk konvo ke photoshot kee..kenduri berkhatan kee...opsss..hehe ley layari laman web nie...
rojer2 laaa photographer nie...S.R.Photographies




Terima Kasih  Mak Abah...
Muahhhh...muuuuaaahhhhh....

"I LOVE U ALLS...."


Setia Menaip :D



0 comments: