Tuesday, October 25, 2011

9:37 PM - No comments

kawan saya ckp my Face ader gaYa cm "keIBuan"...tol atau tIdaK...??


dISini aDer bEberApa Fakta....hEHeeeehE.....

1) Ermm,,,aku nie suka kn budak2 nak2 yg umr kecik2 cm baby coz comel sgt...suker tgk dowg...cuke cubit...tarik2 pipi depa....

2) Aku ingt lagi time tu aku nek bas rapid bru balik dr g MINEs...shoping2...penat laa kata kn...tetber ader sorg dak nie...duk usha2 kt aku...hhihi...aku pun senyum jer la kt dia....ckp "meh la cnie duk kat akak.."...waaa dia respon bek punyer....huhu....dia senyum2 je....so haappy laa aku....hehe....uper2 nye nenek dia ckp uper aku cm mak dia....hehe...patut laa dia nk jer kat aku...hihihih....


3) salah satu jgak aku nie SUker ambik pic ngn dak2 coz aser cm comel jer......Saper .....??? aku laa yg comel hahhaaa....ahaaksss...terlebih sudah....eyewwww.....


4)  ari tu g time square ngn my belangkas.. hehe...so ader laa sorg dak nie around 1 thn kot...comel sgt...aku nie dh laa lapa kot time tu...mklum laa bru nk mkn pagi...padahal dah kul 3pm..memg patutla perot aku nie memulas2 mintak di isi...huhu...tgh2 mkn tu aku terlihat dak tu tgk2 kat aku...hehe...dlm ati " akak comel yer dik.." hahaha.... aku senyum jer kat dak tu sambil lmbai2 tgn kat dia..pastu sambung mkn balik...mkn2...tetba aku tgk dak tu balik...dia tunjuk2 kat sesuatu...aku senyum jer laa...pastu dia cm nk ckp something...tp aku mner laa phm...heheh....so aku tunjuk laa nk air erk...pastu dia anggunk...laa cian nya...dahaga upernyer...aku pun pngil dtg cnie....huhu tp dia x dtg...coz duk dlm kerusi baby...hihi...so mak dia pun g la beli air kat dak tu....cian pulak aku tgk....muuuuuahhhh kiss kat pp baby tu....


So...??? aper koMen korg......?? heheh....ahakss...

0 comments: