Tuesday, October 25, 2011

8:46 PM - No comments

First Week at UPM (sEm 3)


1st day aku sampai ari ahd..area jam 8.00 am..
dah sampai tu trus g nek office nak minatak kunci
tp pk cik din ckp org pjbt x dtg lg so aku tunggu kat surau dlu...
maklum laa penat...tegang2 urat n bdn dlu...huhu

tetba dgr ader cm org tarik kerusi...
ermm mybe dah ader org dftr nie kot....
mkin lama makin bnyk pulak bunyi kerusi tu...

aku pun bgun g bsuh muker...hehehe..mklum laa dr dlm bas tido kot...
Then aku bru teringt coz aku der mohon utk tukar aras ari tu..
ermm..mintak2 laa dpt..

smpai kat dlm dewan tu kak aan suruh ic  borang..
so aku pun ic laa..
then g dftr nama n check nama kat bilik mana aku duduk...

Alhamdulillah...aku dpt aras satu....YaHOOOOOOO....!!!
bestnyer....kurang cikit beban nak angkt brg2..

EsOkkkk......

1st time..pg isnin xder kuliah...
xder aper yg best cumer ptg tu awal2 dah dpt asgmnt...kaunseling...huhu...aiyoooo....

LuSEEE.....

pg tu kelas research methodology...
mula2 seblum msuk aku ingt kena wat tesis dh kot subject nie...
fuhhh...legaa...juz cri pasal journal n tesis master n pHd....(asgmnt yg hard bg sem nie)

RabUU....

dr sem stu pai dua...
xpnh pun der kelas mlm...
tetba sem nie yg elektif kiterowg der kelas mlm...
pai kul 11 lak tu...
prof yg ajar tu my PA so aku dh kenal laa...
hehhe.....
adeh...prof tu tgk jer cm tu tp...cam2 cter terkeluar dr mulut diaa....tp fun laaa
1st msuk tu dia suruh semua dak2 duk depan...
pas tu dia inform kat kte org aper itu 4ADAB...
isyhh....cm kelas agama laa pulak....huhuhu
 " sebab aper kamu x dpt 4.o sebab kamu x ada adab yg betul"

0 comments: