Thursday, February 9, 2012

1:20 AM - 2 comments

BEnGangnyeR....!!!






ari nie sampai jer kt pjbt my mom...
aku pun sruh mak aku on pc..
then mak aku kwar jap dr ofis g kt kaunterdepan jap..
aku pun apa lg..
open the google n search "FACEBOOK"
aik mak aku x sign out ker..
pastu aku terfikir yg si dak nur kasih tuh ckp yg dak tgkak tuh letak pic aku..kt fb dia...
so aku nak pastikan aku check sndri kt fb diaa..
ergh...
nie yg aku panas ati sgt...
maner laa dia dpt gmbr aku...dah laa suka2 ati jer ambik dr fb aku..
pastu tetba aku teringat
"SHAZWAN LC"
owhhh...bru aku taw saper sebenarnyer...
menyamar erk...patut laa aku aser len mcm jer status dia post kt wall aku...
cm ader yg x kena jee...
siap tulis kt gmbr tuh syg dia...
bley blaa laa aku bukan mkwa ko lg...
ko yg wat masalah ngn aku saper sruh...
dulu aku syg kt ko tp ko wat aku cm nie...
sedri tnggung laa...
then aku msg kt akak dia ngn abg ngah dia ckp sruh padam gmbr aku...
erghh geram kot...
suker2 ati jer ambik gmbr aku...dh laa post kt fb lak tuh..
x mintak izin nak ambik..
ermmm sbr2 
mkin dilayan aku yg sakit jiwaa...
then aku remove dia dr fb mak aku...hahaha padan mukaa...
seriuss mkin lama mkin aku benci lg ader laa....



2 comments:

yup erh...huhu wat semak jer...aku check kt fb mak aku..then terus aku remove dia dr fb mak aku...huhhh....geram sey....